Thuis

Wuxi drilling tools factory Co.,Ltd

Bedrijfprofiel

Co. van de de Hulpmiddelenfabriek van de Wuxiboor, Ltd werd opgericht in 1958, een belangrijk staatsbedrijf dat in geologisch boorgebied meer dan 50 jaar van ervaring gespecialiseerd was. Elk van onze producten worden ontworpen om onze klanten te helpen productiviteit en rentabiliteit, wegens de goede kwaliteit en de kostenefficiency maximaliseren, wij de strategische partner van Atlas Copco in China sinds 2012.

 

De producten die wij zijn lijst als blaasbalg hebben vervaardigd:

1 ' de nationale norm die van China de producten van het boorsysteem uitboren

2 ' de standaardproducten van DCDMA: A, B, N, H, doordrongen de diamantbeetje van Q grootte, PDC-beetje, oppervlakte vastgesteld beetje, boorstaaf, de voorbijgeschoten assemblage van het kernvat, waterwartel, hijstoestel, cirkelmoersleutel…

3 ' DTH-hamers, de hulpmiddelen van de overbelastingsboring, zonderling beetje, concentrisch beetje

4 ' HDD-boorhulpmiddelen: geringde ruimer, gecanneleerde ruimer, vatruimer, spiraalvormig scherp uitbreidend beetje, de staven van het wrijvinglassen

5 ' API standaardboorstaaf voor olie & water de staaf van de putboring

Alle producten gingen de certificatie van ISO9001 over: 2000 en API 5DP

 

Sinds hoog - de kwaliteit en de concurrerende prijs, zijn onze producten geprijst door klanten van Mongolië, Kazachstan, Rusland, Iran, Afghanistan, Oman, Turkije, Thailand, Vietnam, Myanmar, Maleisië, Indonesië, Singapore, Taiwan, Colombia, Mexico, Brazilië, Canada, Australië, enz.

 

Wij hebben de capaciteit om de aangepaste producten te doen en allerlei te leveren het uitboren van boorstaven, diamantbeetje, de assemblage van het kernvat, voorbijgeschoten assemblage en delen. Verstrek ook hoogste kwaliteitsdth hamer, overbelast boorhulpmiddelen en HDD-boringsstaven, beetjes en hulpmiddelen…

 

Contact: De Manager van Carlylegao | Handel drijvende Afdeling

 

Adres: Road van No.8changyuan, Huishan-District, Wuxi-stad, JIangsu, China.

Tel.: +8651083769831 fax: +86-510-83769831

E-mail: carlylegao210@hotmail.com, info@drillingtoolschina.com

Skype: carlyle.gao WhatsApp: +86-18851513960

 

Of Contact: De Afdelingschef van Allen Wang | Handel drijvende Afdeling

 

Adres: Road van No.8changyuan, Huishan-District, Wuxi-stad, JIangsu, China.

Tel.: +8651083769831 fax: +86-510-83769831

E-mail: allenwang6688@hotmail.com, info@drillingtoolschina.com

Skype: allenwang6688 WhatsApp: +86-13961508399

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Gevestigd in 1958 met een geregistreerd kapitaal van 13.736.000, Wuxi-is de Fabriek van Boorhulpmiddelen een eigen bedrijf die van de staat geologische boringshulpmiddelen, horizontale richtingboringshulpmiddelen en DTH-boringshulpmiddelen in China vervaardigen.

Onze fabriek behandelt meer dan 600 acres, en heeft meer dan 600 arbeiders. Wij hebben ook ons onafhankelijk onderzoek en ontwikkelingsteam en testmateriaal. Wij hebben wel vijf productielijnen, en wij bezitten ook dovende en aanmakende lijn van geologische boringsstaven, speciale het materiaal van de schroefdraadmaat, het doven en het aanmaken lijn van schakelaars, sinterende ovens en dergelijke.

Onze fabriek heeft wel 14 nationale technologieoctrooien, en onze producten hebben de certificatie van ISO9001 overgegaan: 2000 en API 5DP.It zijn het enige bedrijf om China tot Nationale Norm (GB) van de Hulpmiddelen van de Kernboring, samen met ander organisatie en instituut zonder winstbejag te maken. Met hoogte - kwaliteit en concurrerende prijs, zijn onze producten goed geweest - die door klanten van Mongolië, Kazachstan, Rusland, Iran, Afghanistan, Oman, Turkije, Thailand, Vietnam, Myanmar, Maleisië, Indonesië, Singapore, Taiwan, Colombia, Mexico, Brazilië, Canada, Australië, enz. wordt ontvangen.

 

Kwaliteitscontrole:
1. Wij zijn strikt gecontroleerd de kwaliteit van onze grondstoffen, en elk van onze staalmetalen zijn van beroemde staalfabrieken (fabrieken). En fysieke metallographic analyse en chemische samenstellings de test wordt ook gebruikt om de kwaliteit van grondstoffen te verzekeren.
2. De directe inspectie zal voor elke productieprocedure worden gedaan, en het volledige onderzoek zal voor ingepaste producten worden uitgevoerd.
3. Onze delocaliseringsproducten zullen ook strikt onderzocht worden vóór gebruik.
4. Onze samplefrequentie voor eindproducten is hoger dan 30%.

 

Kostencontrole:
1. Wij hebben rationele productieplannen en onze machines kunnen meer dan 12 uren in werking stellen elke dag om onze productieefficiency te waarborgen.
2. Het grootste deel van onze delocaliseringsfabrieken zijn binnen 60km vanaf onze fabriek, die onze vervoerskosten kan grotendeels drukken.
3. Onze fabriek wordt gevestigd dichtbij de Haven van Shanghai.

 

Jaarlijkse Output:
1. Boorstaven: 100,000 (300000m)
2. Diamantbeetjes: 15.000
3. Het uitboren van Shell: 20.000
4. De Assemblage van het kernvat: 2.000 reeksen

5. Terugwinningshulpmiddelen: 1.500 reeksen
6. De algemene en Kleine Staven van de Kaliberboor: 5,000 (15000m)
7. Omhulselbuis: 5,000 (15000m)
8. Subs van de boorstam: 30.000
9. HDD-Boorstaven: 4000 (12000m)
10. De Boorstaven van het wrijvinglassen: 200ton
11. HDD-Beetjes: 200
12. DTH-Hamer: 300
13. DTH-Boorpijp: 18.000
14. Wolframcarbide: 12ton

 

Nota: De gegevens in bovengenoemd zijn het soort datum wanneer gelijktijdig het veroorzaken van allerlei producten, en voor een soort producten, zal onze productiviteit worden verdubbeld.

 

De dienst:
1. De steekproeven zijn beschikbaar wereldwijd voor cliënten, en de cliënten zouden de steekproef en vervoersprijzen zich moeten veroorloven. Wanneer de klanten hun orden geven, zullen wij de steekproef en de verschepende prijzen van het totale bedrag aftrekken.
2. Wij kunnen klanten bij het ontwerpen van en de productie van machines helpen. Onze ingenieurs zullen relatieve verrichtingsbegeleiding voor klanten aanbieden.
3. De periode van de kwaliteitswaarborg van onze producten is éénjarig.
4. De levertijd hangt van de types en de hoeveelheid bevolen producten af. In het algemeen, is de normale levertijd thuis over 10days, en in het buitenland 15days. Als wij producten in voorraad hebben, zullen wij hen binnen drie werkdagen leveren.
5. OEM de dienst is ook beschikbaar.

Synthetische Polycrystalline Diamant (PCD), Polycrystalline Diamant Compacte (PDC), Diamantmolens en de toebehoren van de beetjes van de olieboring.

Wuxi drilling tools factory Co.,Ltd Wuxi drilling tools factory Co.,Ltd Wuxi drilling tools factory Co.,Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : HOOFDkern kern-XZ

Aantal werknemers : 300~320

Jaarlijkse omzet : 15M-18M

Opgericht Jaar : 1958

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Ingepaste Boorstaaf voor verkoop Van goede kwaliteit Ingepaste Boorstaaf voor verkoop Van goede kwaliteit Ingepaste Boorstaaf voor verkoop Van goede kwaliteit Ingepaste Boorstaaf voor verkoop